Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze smaczniejsza kartoflanka.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18143
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2516
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 208
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 237
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5419
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18143
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2516
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 208
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 237
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5419
Składniki
Na szczeście miałam gotową porcje bulionu z zamrażarki. W garnku powoli wytapia się pokrojony w słupki boczek. Gdy boczek się zrumieni można dodać posiekany czosnek, i zaraz bulion, aby się nie zrobił gorzki. Do bulionu można dodać ziemniaki i serek topiony. Serek ładnie zabiela i zagęszcza zupę, i dodaje serowego smaku. Na pare minut przed końcem gotowania można dodać makaron i pesto lub natkę a po wyłączeniu ognia starty ser.
Smacznego :)