Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo syta zupa, więc możemy już nie robić drugiego dania.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Składniki
1. Ziemniaki, marchew obieramy, kroimy w kostkę zalewamy wodą, solimy i gotujemy
2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę oraz paprykę w paseczki
4. Pod koniec gotowania ziemniaków, dodajemy kostkę oraz kiełbasę z papryką 5. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, paprykę ostrą oraz fasolkę czerwoną
6. Na koniec zupę zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody i chwilkę gotujemy
7. Zupa gotowa 8.. Smacznego