Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz samodzielnie ugotować obiadek dla Twojego maluszka? Oto prostu i szybki przepis.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 988
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 117
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 988
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 117
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2171
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Składniki
Obieramy warzywa i kroimy na małe kawałki.
Gotujemy warzywa w wodzie. Nie przyprawiamy.
Po ugotowaniu blendujemy warzywa razem z wodą. Po zblendowaniu podajemy ostudzoną zupę dziecku lub studzimy i odkładamy do lodówki. Zupkę podajemy maluchowi świeżą. Przechowujemy nie dłużęj niż 24 godziny. Życzę miłego gotowania i Smacznego ;)