Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio nie mam czasu gotować a miałam pełno resztek w lodówce.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2316
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18072
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2051
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2316
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18072
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2051
Składniki
Marchewkę pokroić w paski, pozostałe składniki w kostkę. Wszystkie składniki oprócz natki pietruszki i kolendry) przełożyć do wolnowaru. Podlać wodą tak aby zakrywało wszystkie składniki . Doprawić do smaku solą, pieprzem, chili i maggi. Ustawić na duży ogień i gotować ok 8 godzin. Po czym dodać pietruszkę i kolendrę i zostawić na 10 minut. Smacznego.