Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio nie mam czasu gotować a miałam pełno resztek w lodówce.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 375
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Marchewkę pokroić w paski, pozostałe składniki w kostkę. Wszystkie składniki oprócz natki pietruszki i kolendry) przełożyć do wolnowaru. Podlać wodą tak aby zakrywało wszystkie składniki . Doprawić do smaku solą, pieprzem, chili i maggi. Ustawić na duży ogień i gotować ok 8 godzin. Po czym dodać pietruszkę i kolendrę i zostawić na 10 minut. Smacznego.