Do góry

Zupy Przepis na:

Zupka z wolnowaru

Zupka z wolnowaru

Autor:

Przepisów i artykułów: 99 Ocena: 410

Dodano:

Odsłon: 176

Ostatnio nie mam czasu gotować a miałam pełno resztek w lodówce.

Składniki

  • 1 filet z kurczaka
  • 1 pomidor
  • Marchewka
  • Seler zwyczajny
  • groszek mrożony
  • kukurydza mrożona
  • 3-4 pieczarki
  • Cebula
  • Natka Pietruszki
  • Kolendra
  • sól, Pieprz, Chili, Maggi
3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Marchewkę pokroić w paski, pozostałe składniki w kostkę. Wszystkie składniki oprócz natki pietruszki i kolendry) przełożyć do wolnowaru. Podlać wodą tak aby zakrywało wszystkie składniki . Doprawić do smaku solą, pieprzem, chili i maggi. Ustawić na duży ogień i gotować ok 8 godzin. Po czym dodać pietruszkę i kolendrę i zostawić na 10 minut.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń