Uczta Smaków - Czas na Wielkanoc

Domowa ogórkowa jak u babci

Jedni ją kochają, drudzy nie potrafią zrozumieć, jak można ją jeść. Zupa ogórkowa, klasyka polskiej kuchni, która idealnie sprawdzi się na obiad. Najlepsza będzie oczywiście z domowych ogórków. Warto dodać do niej śmietanę i sporo koperku. Pycha!

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa Gotuje: chleb bez glutenu, kurczak z boczniakami, blok czekoladowy

25 marca nowy odcinek programu „Ewa gotuje” a w nim 3 nowe przepisy! Gospodyni programu na przystawkę zaserwuje aromatyczny chleb bez glutenu z sie...

0
Informacje 7 nieoczywistych sałatek na Wielkanoc. Goście będą prosić o przepisy!

Wielkanoc to jedno z najważniejszych świąt w roku, które często kojarzy się z tradycyjnymi potrawami takimi jak jajka, mięso czy mazurki. Jednakże,...

4
Informacje Babki świąteczne, które zawsze wychodzą

Puszyste, pyszne i smakują wszystkim - dorosłym i dzieciom. Doskonale komponują się z herbatą, kawą, czy jako przekąska podczas wieczornego, świąte...

7
Informacje Czy można jeść masło po terminie ważności? Co się stanie, jeśli zjesz przeterminowane masło?

Przeterminowane masło nie oznacza zepsute masło. Odpowiednio przechowywane produkt może być zdatny do spożycia jeszcze długo po zakończeniu terminu...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kotlet jak schabowy z karkówki

Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...

Odsłon: 138

15 min
2
Wędliny Gotowany boczek wędzony

Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...

Odsłon: 905

15 min
13
30 min
22
Zupy Kiszenie żurku

Kiszony żurek swojego wykonania najlepszy. Prosty i szybki przepis, a po ukis...

Odsłon: 349

30 min
3