Jedni ją kochają, drudzy nie potrafią zrozumieć, jak można ją jeść. Zupa ogórkowa, klasyka polskiej kuchni, która idealnie sprawdzi się na obiad. Najlepsza będzie oczywiście z domowych ogórków. Warto dodać do niej śmietanę i sporo koperku. Pycha!
Polecane artykuły
Czy wiesz o tym, że na wigilię można podać również zupę grzybową? To nie tylko zwykły wywar z leśnych darów. To esencja polskiej tradycji, gdzie ka...
Materiał promocyjny
Święta to dla nas czas celebracji – nic dziwnego, że chcemy, by stół wypełniony był pysznymi daniami, ciastami i przekąskami. Z drugiej strony cora...
Artykuł sponsorowany
Nie ma chyba ciasta, które kojarzyłoby się z Wielkanocą bardziej niż mazurek. To charakterystyczne, płaskie, najczęściej bogato dekorowane ciasto t...
Szukasz pomysłów na pyszny i pożywny posiłek bez mięsa? W takim razie postaw na zapiekanki warzywne, które są nie tylko smaczne, ale również zdrowe...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1687
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 263
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 572
