Domowa ogórkowa jak u babci
Jedni ją kochają, drudzy nie potrafią zrozumieć, jak można ją jeść. Zupa ogórkowa, klasyka polskiej kuchni, która idealnie sprawdzi się na obiad. Najlepsza będzie oczywiście z domowych ogórków. Warto dodać do niej śmietanę i sporo koperku. Pycha!

Polecane artykuły

25 marca nowy odcinek programu „Ewa gotuje” a w nim 3 nowe przepisy! Gospodyni programu na przystawkę zaserwuje aromatyczny chleb bez glutenu z sie...

Wielkanoc to jedno z najważniejszych świąt w roku, które często kojarzy się z tradycyjnymi potrawami takimi jak jajka, mięso czy mazurki. Jednakże,...

Puszyste, pyszne i smakują wszystkim - dorosłym i dzieciom. Doskonale komponują się z herbatą, kawą, czy jako przekąska podczas wieczornego, świąte...

Przeterminowane masło nie oznacza zepsute masło. Odpowiednio przechowywane produkt może być zdatny do spożycia jeszcze długo po zakończeniu terminu...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...
Odsłon: 138
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 905

Szybkie ,smaczne mięsko które praktycznie nie trzeba za dużo pilnować przy sm...
Odsłon: 695

Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to prosty sposób na pyszny , szybki i sycą...
- Włoska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Szpinak
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 495

