Apetyczne danie jednogarnkowe, które zachwyci całą rodzinę. Drób w gulaszu jest niezwykle delikatny, a sos pomidorowo-paprykowy dodaje wielu intensywnych aromatów. Tak przygotowane danie to wspaniały, jesienny obiad - przekonaj się.

Polecane artykuły

Seler naciowy zawiera zaledwie ok. 14 kcal w 100 gramach, ale jego wartość odżywcza znacząco przewyższa tę symboliczną wartość. W jego wnętrzu kryj...

Jeżyny to jedne z tych owoców, które często przegrywają z malinami czy truskawkami w codziennych wyborach. A szkoda – bo te ciemnofioletowe perełki...

Quiche to jedno z tych dań, które łączą w sobie prostotę przygotowania z efektownym wyglądem i bogactwem smaku. Choć we Francji często serwowany je...

Śniadanie to kluczowy posiłek dnia, a w przypadku osób z cukrzycą – jeden z najważniejszych elementów codziennego planu żywieniowego. Dobrze skompo...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
- Impreza
- Bałkańska
- Węgierska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Owoce
- Jagody
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
Odsłon: 61
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 47
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 46
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 84

Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19659

