Plebiscyt - przepisy, które zawsze się udają

Japońska ceremonia parzenia herbaty

Redakcja Smakera oraz ekpia telewizyjna INTERIA.TV odwiedziły Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Mangha, by zgłębić tajniki parzenia herbaty po japońsku.

Fot. 123RF/Picsel

Jest to pierwszy odcinek nowego cyklu Kamera Smakera, w ramach którego będziemy odwiedzać różne miejsca w poszukiwaniu kulinarnych ciekawostek. W najbliższym czasie dowiecie się, jak powstają najsmaczniejsze cupcake'i w Krakowie oraz gdzie warto wybrać się na duże jasne z pianką.

Zapraszamy do oglądania!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Sałatka ogórkowa z keczupem

Chrupiące plastry ogórków w sosie keczupowym pasują do domowych hamburgerów,...

Odsłon: 31

60 min
1
Przekąski Pasztetowy mix

U mnie w domu są odmienne smaki więc robiąc potrawę staram się brać to pod uw...

Odsłon: 222

>60 min
5
Przekąski Pesto pietruszkowo-czosnkowe z olejem

Hit naszej rodziny !!! Trzy składniki, szybkie wykonanie, a ile przyjemności...

Odsłon: 553

15 min
5
Zupy Krem z dyni , papryki i marchewki

Aromatyczna, aksamitna i sycąca zupa krem z dyni, papryki i marchewki. Zupa j...

Odsłon: 60

60 min
1

Polecane artykuły

Informacje Lody rzemieślnicze – historia i najciekawsze przepisy na domowe lody!

Lody rzemieślnicze to jedna z najsmaczniejszych letnich przekąsek, uwielbiana zarówno przez dzieci, jak i dorosłych. Do jej przygotowania potrzebuj...

0
Informacje Czerwone ziemniaki - co można z nich zrobić?

Czerwone ziemniaki nie cieszą się zbyt dużą popularnością w polskiej kuchni. Czy mimo to warto je spożywać? Jakie są ich wartości odżywcze, czym si...

0
Wideo Tosty z imbirowymi pomidorami i chipsami z szalotki

Przepyszna alternatywa dla kanapek z pomidorem. Wypróbuj chrupiące tosty podawane z pomidorami na ciepło, dodatkiem czosnku, imbiru i kolendry. Tak...

0
Wideo Kotlety z kaszy jaglanej

Jak zrobić kotlety z kaszy jaglanej? Przepis jest niezwykle prosty, oprócz kaszy będziesz potrzebować zaledwie kilku składników, między innymi mar...

0