Czerwona cebula może być bardzo smacznym dodatkiem do obiadu. Do przygotowania konfitury z czerwonej cebuli będziesz potrzebować: cebuli czerwonej, cukru, czerwonego octu winnego, gałązki tymianku oraz oleju. Prosty, szybki w przygotowaniu przepis, który zaskoczy cię niepowtarzalnym smakiem.
Fot.123RF/Picsel
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115396
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Rozmaryn
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 7857
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2966
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ryż
- Makaron
- Ryżowy
- Warzywa
- Kukurydza
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 1337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1221
