Zdradzamy przepis na najpopularniejszą hiszpańską przekąskę, czyli patatas bravas. Nazwa tego dania w języku polskim oznacza "pikantne ziemniaki". Jeśli jesteś ciekawy aromatycznego smaku przystawki, wypróbuj recepturę!

 

Polecane artykuły

Informacje Jaki kubek termiczny wybrać w 2025 roku? Ranking TOP 5 propozycji

Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

0
Informacje Oryginalny i ostry dodatek do wędlin i mięs. Jak zrobić masło miodowe?

Jeśli szukacie oryginalnego sposobu na podkreślenie smaku swoich ulubionych dań mięsnych, masło miodowe będzie idealnym wyborem. Jest łatwe do przy...

2
Informacje Ma białe i delikatne mięso pełne kwasów omega-3. Rzadko gości na naszych stołach

Uważana jest za jedną z najzdrowszych i jednocześnie najbardziej niedocenianych ryb. Ma ona białe, delikatne mięso i wyróżnia się wysoką wartością...

12
Informacje Najzdrowsza ze słodkowodnych ryb. Jak przyrządzić pstrąga?

Pstrąg uznawany jest za jedną z najzdrowszych ryb, a to wszystko za sprawą wysokiej zawartości składników odżywczych, w tym kwasów omega-3. Jego do...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Tort seromakowy

Ciasto idealne na święta. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyjne polskie...

Odsłon: 460

60 min
6
Ciasta Ciacho czekoladowo -bananowe

Ciacho mocno czekoladowe z bananami i kremem mascarpone smakuje jak murzynek....

Odsłon: 84

15 min
1
15 min
2
Dania główne Biała smażona z cebulą

Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...

Odsłon: 746

15 min
6