Patatas bravas, hiszpańska przekąska
Zdradzamy przepis na najpopularniejszą hiszpańską przekąskę, czyli patatas bravas. Nazwa tego dania w języku polskim oznacza "pikantne ziemniaki". Jeśli jesteś ciekawy aromatycznego smaku przystawki, wypróbuj recepturę!

Polecane artykuły

Kiełbasa to nie tylko element, który musi znaleźć się na świątecznym stole. Dobre wyroby chętnie spożywamy przez cały rok. Sprawdź, jak zrobić arom...

Najlepiej smakują zerwane prosto z krzewu. Okazuje się, że właśnie takie są też najzdrowsze. Odkryj właściwości prozdrowotne borówki amerykańskiej,...

Wyznawcy wiary chrześcijańskiej lub tradycjonaliści udają się podczas świąt Wielkiej Nocy z koszyczkiem na święcenie. Czy wiesz dokładnie, co do ni...

W zależności od regionu Polski, podczas Wielkanocy, zajadamy się różnymi smakołykami. Czy znasz wszystkie świąteczne potrawy? Przekonaj się, rozwią...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Kuskus
- Warzywa
- Ciecierzyca
- Papryka
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Jajka
Odsłon: 477

Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Dietetyczne
- Nabiał
- Ser
- Jogurt
- Orzechy
- Przyprawy
- Mięta
- Ciasta
- Serniki
Odsłon: 604

