Zdradzamy przepis na najpopularniejszą hiszpańską przekąskę, czyli patatas bravas. Nazwa tego dania w języku polskim oznacza "pikantne ziemniaki". Jeśli jesteś ciekawy aromatycznego smaku przystawki, wypróbuj recepturę!

Polecane artykuły

Artykuł sponsorowany
Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

Jeśli szukacie oryginalnego sposobu na podkreślenie smaku swoich ulubionych dań mięsnych, masło miodowe będzie idealnym wyborem. Jest łatwe do przy...

Uważana jest za jedną z najzdrowszych i jednocześnie najbardziej niedocenianych ryb. Ma ona białe, delikatne mięso i wyróżnia się wysoką wartością...

Pstrąg uznawany jest za jedną z najzdrowszych ryb, a to wszystko za sprawą wysokiej zawartości składników odżywczych, w tym kwasów omega-3. Jego do...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 126

Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
- Azjatycka
- Tajska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Ryby
- Grzyby
- Pieczarki
- Przyprawy
- Curry
Odsłon: 70

Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 746

Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bałkańska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Buliony
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Bułki
- Dla zdrowia
Odsłon: 357

