Zdradzamy przepis na najpopularniejszą hiszpańską przekąskę, czyli patatas bravas. Nazwa tego dania w języku polskim oznacza "pikantne ziemniaki". Jeśli jesteś ciekawy aromatycznego smaku przystawki, wypróbuj recepturę!

Polecane artykuły

Rukiew wodna to roślina o charakterystycznym, lekko pikantnym smaku, który nadaje wyrazistości wielu potrawom. Jej dodatkowym atutem jest wszechstr...

Kolorowa, chrupiąca i pełna smaku – taką paprykę chcemy mieć w spiżarni na zimę. Choć marynowaną w occie zna każdy, dziś odkrywamy przepisy, które...

Duże ogórki gruntowe często traktowane są z rezerwą, wydają się za twarde, zbyt mięsiste, a czasem po prostu zbyt mało atrakcyjne. A jednak mogą za...

Nie masz pomysłu na pożywny obiad dla całej rodziny? W takim razie przygotuj faszerowaną paprykę – to wielowymiarowe danie, które możesz wykonać na...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984

Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Zapiekanki
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 12182

Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218

