Dodasz go do dań takich jak: lasagna, kurczak, indyk, królik, a także grecka musaka. Sos beszamelowy swój niezwykły smak zawdzięcza gałce muszkatołowej. Sprawdź, jak przygotować go we własnej kuchni.
Polecane artykuły
Makaron razowy to zdrowsza alternatywa dla tego tradycyjnego. Nie dość, że nadaje on ciekawego charakteru potrawom, to jeszcze pozytywnie wpływa na...
Prawdziwki, podgrzybki, kurki i borowiki – to właśnie te grzyby najczęściej lądują na naszych talerzach. Jak wykorzystać je w przepisach z mięsem w...
Kalafior to jedno z najbardziej niedocenianych warzyw. Nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że można wyczarować z niego wiele wyjątkowych przysmakó...
Burak to jedno z najbardziej wartościowych warzyw. Zawiera on witaminy, minerały i związki bioaktywne, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 3670
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Do pracy
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Ser
- Mleko
- Ryby
- Dorsz
- Owoce morza
- Przyprawy
- Płatki
- Zapiekanki
Odsłon: 538
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 109
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 53