Boże Narodzenie na słodko

Dodasz go do dań takich jak: lasagna, kurczak, indyk, królik, a także grecka musaka. Sos beszamelowy swój niezwykły smak zawdzięcza gałce muszkatołowej. Sprawdź, jak przygotować go we własnej kuchni.

Polecane artykuły

Informacje Polewa czekoladowa na ciasta i pierniki, która nigdy się nie łamie. Błyszcząca i delikatna

Dobrze zrobiona polewa czekoladowa potrafi wynieść nawet najprostsze ciasto na wyższy poziom. Jest gładka, lśniąca, miękka przy krojeniu, nie krusz...

3
Ewa gotuje Pierniczki tylko z domową przyprawą. Mikołajki w kuchni Ewy Wachowicz

559. odcinek programu Ewy Wachowicz miał swoją emisję w mikołajki, nie mogło zabraknąć więc świątecznego akcentu. Gwiazda kulinariów zaprezentowała...

2
Informacje Mielone z piekarnika. 4 przepisy na szybki i smaczny obiad

Smażenie kotletów na patelni to prawdziwe utrapienie - gorący tłuszcz pryska dosłownie wszędzie, mieszkanie pachnie olejem, a ty stoisz jak przykut...

13
Informacje Gdzie na wakacje dla smakoszy? – podróże kulinarne po Europie i nie tylko

Podróże kulinarne to sposób na to, by poznać kraj takim, jaki jest naprawdę, z perspektywy mieszkańca, a nie tylko poprzez pryzmat turystycznych at...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Pychotka bożonarodzeniowa

Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...

Odsłon: 12235

>60 min
15
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1376

>60 min
18
Przekąski Zapiekane ziemniaczki

Tak przygotowane ziemniaki mogą być do drugiego dania lub jako przekąska.

Odsłon: 1757

30 min
7
Przekąski Śledź po kaszubsku

Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...

Odsłon: 5071

30 min
2