Rewelacyjny sposób na liście z rzodkiewki!

Wykorzystałeś już rzodkiewkę, ale nie chcesz pozbywać się jej liści? Świetnie, zrób z nich pesto! Będzie idealnym dodatkiem do razowego makaronu i świeżych pomidorków. Polecamy to lekkie i pełne różnych smaków danie.

 

Polecane artykuły

Ewa gotuje 453. odcinek programu Ewa Gotuje

W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób mo...

0
Ewa gotuje Wiosenne smaki w kuchni Ewy Wachowicz

Koniec maja to idealny moment na sięgnięcie do lekkich wiosennych potraw. W 453. odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz zdradziła przepisy na...

0
Informacje Jak odświeżyć czerstwy chleb? Sprawdzone sposoby

Świeże, chrupiące pieczywo skusi każdego. Kupione o poranku w piekarni lub wyciągnięte w domu prosto z piekarnika cudownie pachnie i sprawia, że ch...

0
Informacje Czy można łączyć ogórka z pomidorem?

Przygotowując potrawy, wiele osób zadaje sobie pytanie czy można łączyć pomidora i ogórka. Wiele osób twierdzi, że to smaczne połączenie, pojawiają...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
10
Dania główne Kurczak pieczony na puszce piwa

Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...

Odsłon: 943

>60 min
4
Dania główne Kapusta młoda z mielonką tyrolską.

Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...

Odsłon: 190

60 min
2
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Sałatki Sałatka z kapusty pekińskiej i szynki

Sałatki z kapusty pekińskiej są bardzo popularne i lubiane, dlatego dziś kole...

Odsłon: 314

15 min
2
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Desery Szybkie ciasto bananowe z borówkami

Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...

Odsłon: 169

15 min
2