Boże Narodzenie na słodko

Wykorzystałeś już rzodkiewkę, ale nie chcesz pozbywać się jej liści? Świetnie, zrób z nich pesto! Będzie idealnym dodatkiem do razowego makaronu i świeżych pomidorków. Polecamy to lekkie i pełne różnych smaków danie.

 

Polecane artykuły

Informacje Jak używać kamienia do pieczenia pizzy w piekarniku?

Kamień do pizzy sprawia, że spód ciasta staje się chrupki. Dzieje się tak, ponieważ kamień magazynuje ciepło i oddaje je prosto do ciasta. Dowiedz...

0
Informacje Jakie ryby zamiast karpia na wigilię? Soczyste, aromatyczne i prawie bez ości

Nie wyobrażasz sobie świąt bez karpia, a jednocześnie wcale nie masz ochoty go przygotowywać? I do tego te nieszczęsne ości. Łosoś, halibut i dorsz...

3
Informacje Warzywny bulion mocy. Rozgrzeje, pomoże w stanach zapalnych i przeziębieniu

Jesienią i zimą warto mieć w kuchni coś, co działa równie szybko co suplementy, ale skuteczniej niż gorąca herbata z cytryną. Mowa o domowym bulion...

0
Ewa gotuje Pierniczki tylko z domową przyprawą. Mikołajki w kuchni Ewy Wachowicz

559. odcinek programu Ewy Wachowicz miał swoją emisję w Mikołajki, nie mogło zabraknąć więc świątecznego akcentu. Gwiazda kulinariów zaprezentowała...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
18
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Sałatki Rajska sałatka z kurczakiem

Pyszna sałatka warstwowa z kurczakiem. Doskonałe pasuje na rodzinne spotkanie...

Odsłon: 842

60 min
5
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1035

>60 min
12
Przekąski Sałatka Siódemka

Sałatka siódemka bierze swoją nazwę od ilości warstw. Miękki kurczak, wyrazis...

Odsłon: 14322

>60 min
29
Ciasta Ciasto Gwiazdor

Ciasto Gwiazdor to przysmak, który możesz przygotować na święta Bożego Narodz...

Odsłon: 12680

60 min
22