Wykorzystałeś już rzodkiewkę, ale nie chcesz pozbywać się jej liści? Świetnie, zrób z nich pesto! Będzie idealnym dodatkiem do razowego makaronu i świeżych pomidorków. Polecamy to lekkie i pełne różnych smaków danie.

Polecane artykuły

Czy płatki kokosowe są zdrowe na tyle, żeby wyrzucić chipsy z szafki? Badania pokazują, że ich regularne jedzenie może poprawić trawienie i kondycj...

Domowe marynaty z grzybów to prawdziwy smak dzieciństwa - aromatyczne, lekko octowe, z ziarnem gorczycy i liściem laurowym. Choć dziś w sklepach ni...

Seler naciowy zawiera zaledwie ok. 14 kcal w 100 gramach, ale jego wartość odżywcza znacząco przewyższa tę symboliczną wartość. W jego wnętrzu kryj...

Jeżyny to jedne z tych owoców, które często przegrywają z malinami czy truskawkami w codziennych wyborach. A szkoda – bo te ciemnofioletowe perełki...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47667

Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mleko
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 165534
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 358
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 93

