Wykorzystałeś już rzodkiewkę, ale nie chcesz pozbywać się jej liści? Świetnie, zrób z nich pesto! Będzie idealnym dodatkiem do razowego makaronu i świeżych pomidorków. Polecamy to lekkie i pełne różnych smaków danie.

Polecane artykuły

Szukasz pomysłów na pierwszy posiłek dnia, ponieważ kanapki, owsianka i jajecznica już ci się znudziły? W takim razie postaw na placuszki i wypróbu...

Karczoch to warzywo, które rzadko gości na naszych stołach, a szkoda, bo ma nam naprawdę dużo do zaoferowania – i to nie tylko pod względem smakowy...

Ciasto, które wygląda jak klasyczny wypiek, pachnie czekoladą albo wanilią, ma wilgotne, mięciutkie wnętrze… a jednak nie do końca jest tym, za co...

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 24
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Meksykańska
- Warzywa
- Fasolka
- Papryka
- Kukurydza
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
Odsłon: 134

Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9081

