Jeśli jesteś wegetarianinem lub po prostu nie masz ochoty na mięsny obiad, polecamy spróbować schabowego z boczniaka. Wyglądem przypomina tradycyjne kotlety, ze względu na podobną panierkę. Sprawdź przepis, bo smak grzybów jest po prostu obłędny!
Polecane artykuły
Brukiew, niegdyś warzywna królowa na polskich stołach, przez wiele lat pozostawała w cieniu “nowocześniejszych” produktów, takich jak ziemniaki czy...
Makaron razowy to zdrowsza alternatywa dla tego tradycyjnego. Nie dość, że nadaje on ciekawego charakteru potrawom, to jeszcze pozytywnie wpływa na...
Prawdziwki, podgrzybki, kurki i borowiki – to właśnie te grzyby najczęściej lądują na naszych talerzach. Jak wykorzystać je w przepisach z mięsem w...
Kalafior to jedno z najbardziej niedocenianych warzyw. Nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że można wyczarować z niego wiele wyjątkowych przysmakó...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Indyk
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Bułki
Odsłon: 2487
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Kukurydza
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 149
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5846