Wypróbuj wariację na temat klasycznego polskiego dania i przygotuj śledzie z burakiem i prażonymi migdałami. Świetne danie, które sprawdzi się podczas każdej rodzinnej imprezy. Goście będą się zajadać!

Polecane artykuły

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...

Jesienne wieczory pachną cynamonem, deszczem i... gulaszem bulgoczącym w garnku. Co jeść jesienią, żeby poczuć prawdziwą ulgę? Dania jednogarnkowe!...

Sernik to klasyka, ale można ją odświeżyć, dodając owoce, które wprowadzają ciekawy aromat i niebanalny smak. Z jabłkami, śliwkami czy gruszkami ka...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 618

Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12272

