Białe szparagi w cytrynowym sosie z truskawkami to wspaniała przekąska, którą zajadać możesz tak naprawdę tylko wiosną. Wtedy kupisz niemrożone, a świeże szparagi i truskawki. Te oczywiście smakują najlepiej. Przekonaj się, jak przygotować szparagi w tym wydaniu. Smacznego!
Polecane artykuły
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...
Materiał promocyjny
W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 799
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1929
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 428
