Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?
Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.

Polecane artykuły

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...

W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...

Faszerowane cukinie z grilla to idealna propozycja na letni obiad lub kolację na świeżym powietrzu. Są lekkie, a jednocześnie sycące, pełne smaku i...

Aronia to owoc, który kryje w sobie prawdziwą prozdrowotną moc. Ma on jednak jedną wadę – jest mało soczysty i cierpki w smaku, dlatego wiele osób...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9976

Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8996

Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6374

