Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.

Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?

Polecane artykuły

Informacje Teraz jest moda na te orzechy, Polacy jedzą garściami. Eksperci od zdrowia mówią wprost: uważajcie

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...

1
Informacje Dania jednogarnkowe na jesienne chłody. Rozgrzewają i sycą

Jesienne wieczory pachną cynamonem, deszczem i... gulaszem bulgoczącym w garnku. Co jeść jesienią, żeby poczuć prawdziwą ulgę? Dania jednogarnkowe!...

7
Informacje Z jabłkami, śliwkami, gruszkami. Nietypowe pomysły na pyszne, kremowe serniki

Sernik to klasyka, ale można ją odświeżyć, dodając owoce, które wprowadzają ciekawy aromat i niebanalny smak. Z jabłkami, śliwkami czy gruszkami ka...

5
Informacje Przestań zagęszczać zupę mąką. Oto lepsze i zdrowsze sposoby

Tradycyjna zasmażka nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. Zbyt duża ilość mąki i tłuszczu sprawia, że zupa staje się ciężka i mniej zdrowa. Na s...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka z pora

Ostra surówka z pora, kwaśnego jabłka i szczypiorku. Zdrowa, dla lubiących zd...

Odsłon: 45046

30 min
45
60 min
6