Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?
Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.
REKLAMA

Polecane artykuły

Informacje
Wiosenny tort sałatkowy. Będzie królem nie tylko świątecznego stołu
To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...
1

Ewa gotuje
Ewa gotuje w Wielką Sobotę. Żurek inny niż wszystkie, jarzynowa sałatka z hiszpańskim akcentem
W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...
0

Informacje
Proste i szybkie dania na wielkanocny stół. Rodzina będzie zachwycona
Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...
3

Informacje
Zupy na Wielkanoc. Nie tylko żur i barszcz biały
Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...
3
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

REKLAMA
