Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?
Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.

Polecane artykuły

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2552
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
- Grill
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Cukinia
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Grzyby
- Przyprawy
- Kiełbasy
- Dla zdrowia
Odsłon: 129


Mini SERNICZKI z borówkami i bezą-pyszne babeczki pieczone z serem-idealne na każdą okazję
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Amerykańska
- Dla dzieci
- Owoce
- Jagody
- Nabiał
- Ser
- Ciasta
- Babeczki
- Serniki
Odsłon: 229

