Sezon na dynię

Jakie tłuszcze dodają energii, a z których lepiej zrezygnować? Bierzemy pod lupę masło, margarynę oraz oleje i oliwy pochodzenia roślinnego.

Polecane artykuły

Informacje Jesienią i zimą powinien być na stałe w menu. Na koktajl, do sałatki, a nawet sosu

Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...

0
Informacje Te przekąski mają więcej błonnika niż miska owsianki. Po nich nie będziesz głodny

Niektóre przekąski mogą zaskoczyć swoją wartością odżywczą i wpływem na ciało. Te, które zawierają dużo błonnika, dają długotrwałe uczucie sytości...

7
Informacje Smaruj kanapki zamiast masłem. Ma dobre tłuszcze, pomaga w trawieniu i chroni serce

Pestki słonecznika to jedno z najcenniejszych źródeł roślinnych tłuszczów, witaminy E i magnezu. Regularnie spożywane wspierają serce, poprawiają t...

2
Ewa gotuje Zupa grzybowa i polędwiczki z kurkami. Jesienne dania Ewy Wachowicz

Jesień w kuchni to oczywiście grzyby. Dlatego w 554. odcinku programu "Ewa gotuje" pojawi się pyszna i rozgrzewająca zupa oraz polędwiczki z aromat...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski nalesniki idealne do krokietow

wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...

Odsłon: 231673

15 min
790
60 min
7
Ciasta Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i kruszonką

Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski wszystkie składnik...

Odsłon: 208

30 min
2
>60 min
75
Desery Najlepsze rogaliki

To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...

Odsłon: 36151

60 min
46