Sezon na dynię

Domowa kuchnia może być bardzo niebezpiecznym miejscem. Jeśli nie wiemy jak z niej korzystać, grożą nam skaleczenia, poparzenia i ciężkie zatrucia. Z tego odcinka dowiecie się, jak i w czym gotować, żeby ustrzec się zagrożeń. Poznacie pasożyty i bakterie, które mogą kryć się w jedzeniu oraz przekonacie się, czym może skutkować niewłaściwe przechowywanie żywności.

Polecane artykuły

Informacje Obiad na 11 listopada. Trzy przepisy, którymi zaskoczysz domowników

Co przygotować na obiad, gdy chcesz uczcić święto smacznie i z klasą? Polską kuchnię można podać na wiele sposobów – od tradycyjnych po nowoczesne...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Pomidorowa z grzankami, gofroburgery z kurczakiem, makaron z serem, ciasteczka amerykańskie

W tym odcinku kulinarnego show "Ewa gotuje" nie zabraknie przepisów, które pokochają najmłodsi. Pomidorówka, ciasteczka czy gofroburgery - wszystko...

0
Informacje Surówki z kapusty pekińskiej - dobre przepisy. Jedz często, zwłaszcza w chłodne dni

Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...

4
Informacje Zapiekanka z kurczakiem. Ma dużo białka i zdrowych, kolorowych dodatków

Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto z kiwi bez pieczenia

Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...

Odsłon: 15656

30 min
15
Ciasta Słonecznikowiec

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...

Odsłon: 8793

>60 min
6
30 min
1
Dania główne Domowy kebab

Kebab w tortilli - z mieszanką sałat, sosem . Dodatkowo można też przygotować...

Odsłon: 232

15 min
3