Sprawdzone przepisy na grilla

Domowa kuchnia może być bardzo niebezpiecznym miejscem. Jeśli nie wiemy jak z niej korzystać, grożą nam skaleczenia, poparzenia i ciężkie zatrucia. Z tego odcinka dowiecie się, jak i w czym gotować, żeby ustrzec się zagrożeń. Poznacie pasożyty i bakterie, które mogą kryć się w jedzeniu oraz przekonacie się, czym może skutkować niewłaściwe przechowywanie żywności.

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa Wachowicz gotuje w duchu zero waste. Nic się nie zmarnuje

Nie pozwól, aby w twojej kuchni cokolwiek się zmarnowało. W najnowszym odcinku swojego programu Ewa Wachowicz podzieliła się z nami kilkoma efektow...

0
Informacje 5 najlepszych surówek do obiadu. Pasują do kotleta i do gulaszu

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...

2
Informacje Najzdrowszy sok na świecie. Przyspiesza metabolizm, poprawia pamięć, dobry dla cukrzyków

Najzdrowszy sok na świecie? Właśnie tak mówią o soku z aceroli - niewielkiego, tropikalnego owocu pochodzącego z Barbadosu. Choć wygląda niepozorni...

43
Informacje Białe, zielone czy fioletowe – które szparagi są najlepsze?

Szparagi dostępne są w trzech odmianach kolorystycznych. Dzięki temu oferują one różnorodność wizualną i wyjątkowe walory smakowe. Każdy z nich odz...

17

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Piknikowe tiramisu

Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...

Odsłon: 2474

30 min
6
Przekąski Śledzie w oleju

Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...

Odsłon: 156

30 min
1