Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie w poniższym materiale:
Poznaj więcej ciekawostek na temat zdrowego jedzenia. Kliknij!
Czy jedzenie podgrzewane w mikrofali jest niezdrowe? Ile żelaza znajdziemy w 100 g szpinaku i czy żywność ekologiczna jest bardziej odżywcza od tej uprawianej w sposób konwencjonalny?
Tatsoi to kapusta szczególnie popularna wśród fanów azjatyckich dań. Wyróżnia się ona lekko orzechowym smakiem i wszechstronnym zastosowaniem w kuc...
Ewa Wachowicz podczas przygotowania dań w swoim programie lubi sięgać po klasyczne składniki, z którym powstają smakowite przepisy. Tym razem w rol...
Algi wakame to popularny składnik kuchni azjatyckiej. Są one niskokaloryczne, wszechstronne w zastosowaniu, a do tego niezwykle odżywcze – można zn...
Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 1340