Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane rybą wędzoną

Przekąski

Autor: olek

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 21

Dodano: 09.07.2008

Odsłon: 1571

jajka faszerowane rybą wędzoną

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.Wędzoną rybę obrać ze skóry,usunąć ości,zmielić,dodać ugotowane żółtka,oliwę i masło.Wszystko razem utrzeć,dodać szczypiorek,wymieszać.Ostrożnie napełnić połówki białek masą rybną,podawać

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń