Do góry

Dania główne Przepis na:

pstrag nadziewany serem i szpinakiem

Dania główne

Autor: Eryk

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 54

Dodano: 13.12.2007

Odsłon: 2874

pstarga

Składniki

  • pstrag 15dkg ,liscie szpinaku,ser bialy,safran,migdaly,cytrynamaslo oliwa,
  • koniak biale wino kminek maka boczek surowy
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pstraga umyc,oczyscic.natrzec sola skropic cytrynana pol godz wlozyc do lodowki.bialy ser wymiszac z ugotowanym szpinakiem i midalami blanszowanymi w koniaku.doprawic szczypta soli i bialego pieprzu.dodac szafran.nadziac pstraga obtaoczyc w mace.zmazyc na rozgrzanym masle i oliwie.na kocu pstraga zkropic bialym winem i oblozryc gocoenko skrojonym boczkiem w plaserkiposypac kminkiem i do pieca .wyciagnac az boczek sie zrumnieni.smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń