Do góry

Przekąski Przepis na:

wątrobka po żydowsku

Przekąski

Autor: skorpions15

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 8

Dodano: 27.08.2008

Odsłon: 2246

pyszna watrobka z jajkiem i marchewką

Składniki

  • watroka marchew jajka cebula, 0,5kg watrobki 4marchewki 6jajek 2 cebule
5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. watróbke oczyscic i umyc pod zimną wodą pokroic w drobną kostke i wrzucic na patelnie doprawic przyprawą do miesa;wegeta;i chili 0;5 lyzeczki i smazyc na małym ogniu do miękosci. Następnie jajka ugotowac na twardo obrac ze skorupki i pokroic w kostke drobną i marchewki takze ugotowac i pokrojic w drobna kostke. Gdy watróbka bedzie juz usmazona dodajemy cebulke pokrojona w kostke i smazymy wszystko przez chwile. Watrobke krojmy w kostke i dodajemy reszte składników i wszystko razem mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń