Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki, chałka czy bułki maślane są pyszne, ale mogą być jeszcze lepsze!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
Pomysł zaczerpnęłam z programu telewizyjnego Karola Okrasy i stosuję prawie w każdą niedzelę. Słodkie pieczywo zysuje na smaku, kiedy podgrzejemy je na grillu, patelni grilowej lub ewentualnie w opiekaczu. Moja ulubiona wersja dodatków to masło, ser biały (najlepiej domowy jak na zdjęciu), miód i orzechy piniowe. Oczywiście może być podane z dżemem lub kremem orzechowym. Polecam!