Do góry

Domowe porady

Grillowane słodkie pieczywo - idealne na śniadanie

Rogaliki, chałka czy bułki maślane są pyszne, ale mogą być jeszcze lepsze!

  1. Pomysł zaczerpnęłam z programu telewizyjnego Karola Okrasy i stosuję prawie w każdą niedzelę.

    Słodkie pieczywo zysuje na smaku, kiedy podgrzejemy je na grillu, patelni grilowej lub ewentualnie w opiekaczu.

    Moja ulubiona wersja dodatków to masło, ser biały (najlepiej domowy jak na zdjęciu), miód i orzechy piniowe. Oczywiście może być podane z dżemem lub kremem orzechowym.

    Polecam!

    zdjęcie do 1 etapu porady

Autor: SprytnaChochla

Przepisów i artykułów: 66 Ocena: 444

Dodaj poradę

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń