Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne tofu w smakowitej, piwnej marynacie. Pozbawiona cholesterolu i bogata w białko propozycja na grilla. Spodoba się także mięsożercom! Składniki: Tofu naturalne 180 g lub 200 g Marynata: 2 łyżki sosu sojowego 7 łyżek jasnego piwa 1 łyżeczka miodu lub syropu klonowego Tofu pokrój w słupki. Składniki marynaty wymieszaj. Włóż słupki tofu na 20 minut do marynaty, a później wrzuć je na ruszt!
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 598
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 771
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 598
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 771
Składniki