Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Została Ci resztka sera, którego bok już jest suchy i twardy? Możesz go jeszcze wykorzystać!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Składniki
Suche skórki serowe można dodać do zup lub bulionów warzywnych i mięsnych. Nada to potrawom wyrazistszy smak! Fot. 123RF/Picsel