Dzięki naszemu e-bookowi odkryjecie tradycyjny smak i aromat Italii. Oddajemy w Wasze ręce zbiór najciekawszych i najbardziej smakowitych przepisów, pochodzących wprost z Półwyspu Apenińskiego. Pobierzcie Darmową książkę

Dzięki naszemu e-bookowi odkryjecie tradycyjny smak i aromat Italii. Oddajemy w Wasze ręce zbiór najciekawszych i najbardziej smakowitych przepisów, pochodzących wprost z Półwyspu Apenińskiego. Od teraz przygotowanie włoskiej uczty nie będzie stanowiło dla Was najmniejszego problemu. Wszystkie pomysły, które Wam prezentujemy nie wymagają ani dużego nakładu czasu, ani finansów. Bez większego problemu poradzą sobie z nimi nawet kucharze-amatorzy, którzy nie mają dużego doświadczenia w gotowaniu.W pierwszym rozdziale naszego e-booka prezentujemy Wam najsmaczniejsze przepisy z różnych regionów Włoch. Przekonacie się, że kuchnia Italii to coś znacznie więcej niż spaghetti bolognese. W dalszej części postanowiliśmy zawalczyć z mitem, mówiącym o tym, że kuchnia włoska jest bardzo tucząca. Co ważne, także i Wy - czytelnicy Smakera - mieliście swój wkład w powstanie tej książki. W ostatnim rozdziale zebraliśmy najlepsze przepisy uczestników konkursu na najsmaczniejsze dania inspirowane produktami Cirio.

Ciekawi? Pobierzcie książkę już teraz!

 

Włoski smak pomidorów. Pobierz książkę

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci

Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci. Ten smak pamięta się zawsze. Wystar...

Odsłon: 4722

60 min
14
Dania główne Tatar z wędzonej ryby z "kawiorem" z ogórka

Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...

Odsłon: 177

15 min
19
Śniadania smażony bób z jajkiem

Kiedy ciepło na dworze i nie chce się zbyt długo stać przy garach, takie prze...

Odsłon: 342

15 min
7