Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Ewa Wachowicz zaprosiła nas w wyjątkową, kulinarną podróż po smakach Ameryki Południowej. Sprawdźcie, jak przygotować pyszną przekąskę z ryb, aromatyczną polędwicę wołową oraz idealnie kremowy sernik.
Kwaśne, cierpkie i intensywnie czerwone – owoce berberysu nie wyglądają na przysmak. A jednak w kuchni perskiej, tureckiej i kaukaskiej są nieodzow...
Burak czerwony od lat króluje na polskich stołach - to warzywo, które łączy prostotę z niezwykłą wartością odżywczą. Choć najczęściej kojarzy się z...
Artykuł sponsorowany
Trzustka to niewielki, ale bardzo ważny narząd – odpowiada za produkcję enzymów trawiennych i regulację poziomu cukru we krwi. Kiedy zaczyna szwank...
Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4382
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1308
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 287