Przedwiosenna odnowa - najlepsze przepisy

W sobotę 09 kwietnia o godzinie 10:20 w Polsacie Ewa Wachowicz gotowanie zacznie się od kremu z pieczonego czosnku, następnie przedstawi dwie propozycje na świąteczny stół - nadziewane filety z piersi kurczaka oraz polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym. Na deser poda zaskakujący keks makowy. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieli się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.

Polecane artykuły

Informacje Ma zielone, chrupkie i pełne witamin liście. Jak przyrządzić kapustę stożkową?

Jej smak jest łagodniejszy, a struktura lżejsza niż zwykła biała kapusta. Kapusta stożkowa pojawia się na półkach w wielu supermarketach. W poniższ...

6
Informacje Kwiatowy zapach i subtelny smak. Dlaczego warto jeść ryż jaśminowy zamiast białego?

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

2
Ewa gotuje Ewa wspomina mroźną Antarktydę. Jej przepisy za to mocno rozgrzewają

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

9
Informacje Szybkie przepisy na śniadania. Zdrowo, ale treściwie

Szukasz błyskawicznego i zdrowego śniadania, które naładuje cię energią na cały dzień? Nie trać czasu w kuchni. Istnieje mnóstwo ekspresowych przep...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Sernik gotowany makowy

To nasze ulubione ciasto, którego nie trzeba piec. Jest lekkie, trochę serowe...

Odsłon: 7831

30 min
22
60 min
5
Pieczywo Chleb bez węglowodanów

Ograniczasz węglowodany? W twojej diecie pojawia się siemię lniane? W takim r...

Odsłon: 8219

60 min
8
30 min
4