W sobotę 09 kwietnia o godzinie 10:20 w Polsacie Ewa Wachowicz gotowanie zacznie się od kremu z pieczonego czosnku, następnie przedstawi dwie propozycje na świąteczny stół - nadziewane filety z piersi kurczaka oraz polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym. Na deser poda zaskakujący keks makowy. W programie „Ewa gotuje” gospodyni podzieli się sprawdzonymi przepisami i różnymi ciekawostkami dotyczącymi składników swoich potraw.
Polecane artykuły
Dobrze zrobiona polewa czekoladowa potrafi wynieść nawet najprostsze ciasto na wyższy poziom. Jest gładka, lśniąca, miękka przy krojeniu, nie krusz...
559. odcinek programu Ewy Wachowicz miał swoją emisję w mikołajki, nie mogło zabraknąć więc świątecznego akcentu. Gwiazda kulinariów zaprezentowała...
Smażenie kotletów na patelni to prawdziwe utrapienie - gorący tłuszcz pryska dosłownie wszędzie, mieszkanie pachnie olejem, a ty stoisz jak przykut...
Artykuł sponsorowany
Podróże kulinarne to sposób na to, by poznać kraj takim, jaki jest naprawdę, z perspektywy mieszkańca, a nie tylko poprzez pryzmat turystycznych at...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12289
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Kanapki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 13060
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5266
