Gdzie szukać Książek?

Stworzyłeś książkę kucharską. Zobacz gdzie jej szukać.

Jeśli jesteś zalogowany znajdziesz je w sowim profilu. Jeśli jesteś niezalogowanym użytkownikiem swoje książki znajdziesz w Twoim 'tymczasowym profilu', jak tam dotrzeć? Kliknij w słowo 'Mój Profil' w prawym górnym rogu.

 

 

Książki kucharskie innych użytkowników możesz znaleźć w ich profilach, katalogu wszystkich książek kucharskich lub korzystając z wyszukiwarki. Pamiętaj, że niezależnie od tego czy jesteś zalogowany czy też nie, możesz skopiować książkę kucharską innego użytkownika do swojego profilu. Edytować ją: usuwać lub dodawać nowe przepisy, a także zmienić nazwę na inną i dodać dedykację!

 

>> Więcej pytań?

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kalafior zapiekany

Polecam smaczny kalafior zapiekany w piekarniku. Kalafior w taki sposób wykon...

Odsłon: 349

60 min
7
Dania główne Makaron Tikka Masala

Bardzo lubię kuchnie indyjską a zwłaszcza przyprawy, które w tej kuchni są uż...

Odsłon: 124

>60 min
0
Śniadania Szakszuka

Szakszuka - jajka pieczone w pomidorach

Odsłon: 190

15 min
0
15 min
10

Polecane artykuły

Informacje Wspomaga odchudzanie, wzmacnia odporność. Dlaczego warto jeść kaszę pęczak?

To jedna ze zdrowszych kasz, która na stałe powinna trafić do naszej codziennej diety. Odkryj jakie właściwości zdrowotne ma pęczak, co można z nie...

0
Informacje 5 błędów, które najczęściej popełnia się przy pieczeniu chleba

Upiekłeś już dużo chlebów, a może właśnie zaczynasz swoją przygodę z wypiekaniem pieczywa? Niezależnie od doświadczenia, warto poznać najczęstsze b...

0
Informacje Siemię lniane - mielone czy w ziarnach? Sprawdź, które ma lepsze działanie

Siemię lniane to nic innego jak nasiona lnu. Zazwyczaj używamy tej nazwy, gdy mówimy i ich właściwościach zdrowotnych. A tych siemię lniane ma całe...

6
Informacje Kapusta kiszona a kwaszona. Czym się różni, jakie ma właściwości, kto nie powinien jej jeść

Niektórzy mówią, że łączy je jedynie podobny wygląd. Czym się różni kapusta kiszona od kwaszonej? Która z nich ma cenniejsze właściwości? Przekonaj...

4