Jedni ją kochają, drudzy nie potrafią zrozumieć, jak można ją jeść. Zupa ogórkowa, klasyka polskiej kuchni, która idealnie sprawdzi się na obiad. Najlepsza będzie oczywiście z domowych ogórków. Warto dodać do niej śmietanę i sporo koperku. Pycha!
Polecane artykuły
Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...
Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 842
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1737
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6246
