Przepis, pochodzący z kuchni francuskiej, jest naprawdę prosty. Kilka kroków wystarczy, by stworzyć pyszną, lekką i puszystą tartę clafoutis z wiśniami. Taki deser zrobi furorę, przekonaj się!

Polecane artykuły

Gdy temperatura przekracza 30 stopni, ostatnią rzeczą, o jakiej marzymy, jest rozgrzewający rosół czy pieczony schab. W upalne dni organizm domaga...

Lemoniada to jeden z najprostszych napojów, który latem ratuje przed upałem, a zimą dostarcza cennych witamin, jeśli przygotujesz ją na bazie cytru...

Młoda kapusta to prawdziwy skarb sezonu wiosenno-letniego. Jest delikatna w smaku, lekko słodkawa i – co najważniejsze – pełna cennych składników o...

Truskawki to bezdyskusyjna królowa lata. Soczyste, pachnące słońcem i pełne smaku – aż żal, że sezon na nie trwa tak krótko. Na szczęście istnieje...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2509
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 401

