Jedno z najprostszych i najpopularniejszych dań kuchni polskiej. Co zrobić, aby wyszły idealnie miękkie w środku i chrupiące na zewnątrz?

Polecane artykuły

Herbata to jeden z najpopularniejszych napojów na świecie. I nic w tym dziwnego – jest ona nie tylko smaczna, ale również bogata w substancje odżyw...

Sezon grillowy w pełni, a ty zastanawiasz się, czym zaskoczyć swoich gości? Sałatki to doskonałe uzupełnienie soczystych steków i aromatycznych kie...

W majówkowym odcinku Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisami na przepyszne dania. W 541. odcinku programu "Ewa gotuje" na przystawkę prow...

Grillowane szparagi to propozycja dla tych, którzy szukają lekkiej, ale pełnej smaku przekąski lub dodatku do dań głównych. Te chrupiące, aromatycz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 704
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Ciasta
Odsłon: 174

Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 330
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Grzyby
- Przyprawy
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 129

