Mielone kojarzą się z tradycyjną kuchnią serwowaną przez nasze babcie i mamy. Odkrywamy przed Wami sekret na najlepszy obiad po polsku. Smacznego!
Polecane artykuły
Smażony karp to niezbędny element świątecznego jadłospisu w wielu domach, jednak nie zawsze wychodzi tak, jakbyśmy tego chcieli. Wystarczy nieodpow...
W najnowszych odcinku programu "Ewa gotuje" prowadząca wybierze się w podróż po smakach z różnych zakątków świata. Na przystawkę przyrządzi włoską...
Czy wiesz, co to jest tyndalizacja? Ta niezwykła metoda konserwowania mięsa pozwala przechowywać je w słoikach przez lata bez lodówki. Odkryta prze...
Materiał promocyjny
Przygotowanie świątecznej uczty oznacza długie godziny spędzone w kuchni – mieszanie, pieczenie, gotowanie i ciągłe doglądanie garnków. A jeszcze t...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2604
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3880
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 735
