Czy wiedzieliście o tym, że pokrzywa to bardzo zdrowa i smaczna roślina? Przekonajcie się, jak można wykorzystać ją w kuchni.
Czy wiesz, co to jest tyndalizacja? Ta niezwykła metoda konserwowania mięsa pozwala przechowywać je w słoikach przez lata bez lodówki. Odkryta prze...
Materiał promocyjny
Przygotowanie świątecznej uczty oznacza długie godziny spędzone w kuchni – mieszanie, pieczenie, gotowanie i ciągłe doglądanie garnków. A jeszcze t...
Do czego używać ricotty, aby wydobyć jej najlepsze atuty? Ten włoski ser świetnie sprawdza się w ciastach, sernikach, naleśnikach i sałatkach. Jego...
Karp to przysmak, bez którego wiele osób nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Jednak nie każdy lubi jego lekko mulisty aromat. Na szczęście istni...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508