Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na śniadanie lub przekąskę. Wypróbuj przepis, a nie pożałujesz!

Polecane artykuły

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...

Truskawki kojarzą się głównie ze słodkimi deserami, ale te czerwone owoce mają znacznie większy potencjał kulinarny. Doskonale sprawdzają się one t...

Grillowanie to nie tylko mięso - to także dodatki, które sprawiają, że cała uczta nabiera wyjątkowego smaku. Sosy mają moc, by całkowicie odmienić...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1260

Domowa wędlina najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Mleko
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
- Dla zdrowia
Odsłon: 39172

