Sezon na dynię

Danie, które przypadnie do gustu wszystkim mięsożercom. Mięso będzie rozpływać się w ustach, wyborny smak zawdzięcza marynacie z miodu i sosu sojowego. Doskonała potrawa na obiad dla całej rodziny.

Polecane artykuły

Informacje Zrób jesienią na zapas i pij regularnie. Pomaga spalać tłuszcz, poprawia krążenie i oczyszcza wątrobę

Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...

10
Informacje Śniadania bogate w błonnik. 5 przepisów na energetyczne rozpoczęcie dnia

Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...

3
Ewa gotuje Gotowanie w stylu retro z Ewą Wachowicz

Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...

17
Informacje Syrop z pigwy na odporność i regenerację wątroby. Przepis z kajetu mojej babci

Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone

Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone znika w kilka minut z talerzy, więc tr...

Odsłon: 34841

30 min
58
60 min
2
Desery banany na bezach

Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...

Odsłon: 53

>60 min
1
Desery szyszki, trufle i kasztany

Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...

Odsłon: 105

30 min
1
Dodatki Karmel – przyprawa do zup i mięs

Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...

Odsłon: 157

15 min
2