Najlepsze ciasta na lato - przepisy

Niezwykle aromatyczne i bardzo zdrowe danie. Pieczony pstrąg z dodatkiem pachnących ziół i w naturalnym, warzywnym sosie. Danie możesz przygotować zarówno z całego pstrąga, jak i z filetów. Przekonaj się!

 

Polecane artykuły

Informacje Kwiaty, które można piec, faszerować, a nawet marynować. Mają dużo błonnika i witaminy A

Delikatne kwiaty warzywne coraz częściej goszczą na naszych talerzach. Można je piec, faszerować czy nawet marynować, co otwiera przed nami szeroki...

1
Informacje Rabarbar na zimę. Nietypowe przetwory, które przywołują smak lata

Chcesz zachować smak lata na dłużej? W takim razie przygotuj przetwory z rabarbaru na zimę. To warzywo pełne witamin charakteryzuje się kwaśnym sma...

4
Informacje Pasta, farsz na pierogi, sos do makaronu. Nietypowe dania i dodatki z bobu

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

0
Informacje Sałatki z ogórków do słoika. Przepisy ze starego zeszytu babci

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

9

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Cynamonki

Obłędnie delikatne cynamonki z polewą na bazie mascarpone rozpieszczają tak,...

Odsłon: 4217

>60 min
7
30 min
3
60 min
3
Zupy Zupa wiśniowa

Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...

Odsłon: 278

15 min
3
Przekąski Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci

Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci. Ten smak pamięta się zawsze. Wystar...

Odsłon: 10982

60 min
21
Śniadania Placuszki serowe z syropem

Dzisiejsze moje placuszki serowe przygotowałam na pożywne śniadanko. Podałam...

Odsłon: 1346

15 min
11