Niezwykle aromatyczne i bardzo zdrowe danie. Pieczony pstrąg z dodatkiem pachnących ziół i w naturalnym, warzywnym sosie. Danie możesz przygotować zarówno z całego pstrąga, jak i z filetów. Przekonaj się!

Polecane artykuły

Delikatne kwiaty warzywne coraz częściej goszczą na naszych talerzach. Można je piec, faszerować czy nawet marynować, co otwiera przed nami szeroki...

Chcesz zachować smak lata na dłużej? W takim razie przygotuj przetwory z rabarbaru na zimę. To warzywo pełne witamin charakteryzuje się kwaśnym sma...

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 196
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 268

Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 278

