Sprawdzone przepisy na grilla

Podwieczorek w tradycji to lekki posiłek, na który jadało się zazwyczaj drobne przekąski, jak naleśniki, placuszki czy racuchy, bądź owoce. Podawało się też ciepłe napoje, różne herbatki, soki owocowe.

W soboty i niedziele stanowił nienaruszalny punkt dnia, będący okazją do spokojnego porozmawiania przy herbatce, chwili relaksu czy spotkań sąsiedzko-towarzyskich. Dzisiaj być może jest to sposób na to, by zwolnić tempo i pocieszyć się chwilę, czyjąś obecnością.


Weź udział w konkursie i wygraj książkę!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Karpatka z dodatkiem owoców w galaretce

Delikatne ciasto, puszysty krem z dodatkiem owoców w galaretce , smakuje wybo...

Odsłon: 7295

30 min
12
15 min
11
60 min
5