Ewa Gotuje

Szukasz pomysłu na postny obiad, który jednocześnie dostarczy organizmowi niezbędnych mikroelementów? Postaw na rybę! Jednak nie byle jaką, bo na dorsza w lekkiej panierce z dodatkiem aromatycznej kapusty. Wypróbuj przepis, bo dla tego smaku zdecydowanie warto.

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa gotuje: Rosół jagnięcy, pierogi z bryndzą i oscypkiem, kołacz podhalański

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...

0
4
Informacje Sycąca owsianka z darami jesieni. W takim duecie wyśmienicie działają na jelita i odporność

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

1
Informacje Teraz jest moda na te orzechy, Polacy jedzą garściami. Eksperci od zdrowia mówią wprost: uważajcie

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Dynia w occie marynowana

To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...

Odsłon: 7942

>60 min
12
Dania główne Gołąbki tradycyjne

Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...

Odsłon: 1267

60 min
7
Dania główne Fasolka po bretońsku

Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...

Odsłon: 36396

30 min
47
15 min
6