Szukasz pomysłu na postny obiad, który jednocześnie dostarczy organizmowi niezbędnych mikroelementów? Postaw na rybę! Jednak nie byle jaką, bo na dorsza w lekkiej panierce z dodatkiem aromatycznej kapusty. Wypróbuj przepis, bo dla tego smaku zdecydowanie warto.

Polecane artykuły

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...

Rokitnik to krzew o pomarańczowych owocach, które od lat cieszą się uznaniem w świecie kulinariów i ziołolecznictwa. Dobrze wpływają na odporność,...

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7942

Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1267

Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Zapiekanki
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 13730

