Olin Gutowski, doświadczony wędkarz, z wykształcenia aktor, wędkujący od 4 roku życia. Jest pasjonatem kulinarnym ,posiadającym nietuzinkową wiedzę na temat potraw z ryb. Wspólnie z Iplą zaprasza na kulinarną podróż po rybnej Polsce. W tym odcinku Olin przygotuje kebab z leszcza.
Polecane artykuły
Czarna fasola to niezwykle wartościowy składnik diety, który doskonale wspiera zdrowie, szczególnie u osób z cukrzycą. Dzięki wysokiej zawartości b...
Artykuł sponsorowany
Coraz więcej osób decyduje się na catering dietetyczny, który pozwala połączyć zdrowe odżywianie z oszczędnością czasu.
Artykuł sponsorowany
Poszukując inspiracji na pożywny, zdrowy, a jednocześnie pełnowartościowy posiłek, warto zapoznać się z przepisem na czekoladowe naleśniki z odżywk...
Belgia kojarzy ci się głównie z moules et frites? Nic w tym dziwnego – w końcu to jej narodowe danie. Wiedz jednak, że słynie ona również z wielu i...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Azjatycka
- Polska
- Tajska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Przyprawy
- Curry
Odsłon: 68
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Nabiał
- Kurczak
- Podroby
- Przyprawy
- Majeranek
- Tymianek
- Pasztety
Odsłon: 84
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Jabłka
- Nabiał
- Jajka
- Grzyby
- Przyprawy
Odsłon: 179
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Francuska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
Odsłon: 113