Ta przekąska ekspresowo znika z talerzy

Olin Gutowski, doświadczony wędkarz, z wykształcenia aktor, wędkujący od 4 roku życia. Jest pasjonatem kulinarnym ,posiadającym nietuzinkową wiedzę na temat potraw z ryb. Wspólnie z Iplą zaprasza na kulinarną podróż po rybnej Polsce. W tym odcinku Olin przygotuje kebab z leszcza.

 

Polecane artykuły

Informacje Proste desery na Dzień Matki. Gotowe w 15 minut!

Pyszny deser to świetny prezent na Dzień Mamy. Jeśli nie masz dużego budżetu, pomysłu na upominek lub po prostu wiesz, że taka słodycz ucieszy twoj...

0
Informacje Proste ciasta bez pieczenia na Dzień Mamy. Zrobisz je błyskawicznie!

Nie masz pomysłu na prezent na Dzień Mamy? Przygotuj proste ciasto bez pieczenia! To lekki i pyszny deser, którym zrobisz niespodziankę mamie. Poda...

0
Informacje Ile gotować młode ziemniaki?

Nasze rodzime młode ziemniaki, pojawiają się w sklepach już pod koniec maja i możemy cieszyć się nimi do ostatnich dni czerwca. Idealnie ugotowane...

0
Informacje Jak zrobić idealne ciasto na naleśniki?

Naleśniki to jedno z najbardziej uniwersalnych dań. Można serwować je na słodko z owocami i polewami lub jako danie główne z warzywnymi dodatkami....

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
78

Przepis dnia

Desery Ciasto ,,orzeszek''.

Uwielbiam ciasta z orzechami i kajmakiem, to połączenie jest doskonałe. Takie...

Odsłon: 14106

>60 min
26
Dania główne Żeberka w miodzie

Poniższy przepis na żeberka funkcjonuje w naszej rodzinie już jakiś czas. Ki...

Odsłon: 166513

>60 min
278
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Sałatki Sałata z fetą

Feta idealnie komponuje się ze świeżą sałatą! Kolejna propozycja na bardzo sz...

Odsłon: 24

15 min
3