Dziś prezentujemy wam przepisy na nietypowe gołąbki, których nadzienie zostało przygotowane z sandacza. W podobnej wersji bardzo często serwuje się je nad polskim morzem.

Polecane artykuły

Ziemniaki i brokuły to warzywa, które tworzą zgrany duet, dzięki czemu idealnie sprawdzają się w rozmaitych daniach, w tym zapiekankach. Cenione są...

Herbata to jeden z najpopularniejszych napojów na świecie. I nic w tym dziwnego – jest ona nie tylko smaczna, ale również bogata w substancje odżyw...

Sezon grillowy w pełni, a ty zastanawiasz się, czym zaskoczyć swoich gości? Sałatki to doskonałe uzupełnienie soczystych steków i aromatycznych kie...

W majówkowym odcinku Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisami na przepyszne dania. W 541. odcinku programu "Ewa gotuje" na przystawkę prow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Zapiekanki
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 6442
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Oregano
- Rozmaryn
- Tymianek
- Dla zdrowia
Odsłon: 54

