Zarabiaj ze Smakerem!

Od dziś możesz zarabiać na swoich przepisach dodawanych do Smakera. Wystarczy przejść kilka prostych kroków, aby móc cieszyć się z dodatkowego zarobku.

Kochasz gotować i dzielić się pomysłami? Nie musisz być profesjonalnym kucharzem żeby zarabiać na gotowaniu. Z Nami zyskasz za każdym razem, gdy ktoś obejrzy Twój przepis. Rachunek jest prosty! Im więcej przepisów dodasz, tym więcej osób je zobaczy, a dzięki temu na Twoje konto bankowe będą wpływać nowe fundusze.

Jak to zrobić?

Bądź aktywnym użytkownikiem. Dodawaj przepisy i zgłoś się do naszego programu, a przekonasz się jak łatwo podreperujesz swój domowy budżet.

Dzięki partnerskiej współpracy między Smakerem i Google, pomożemy założyć Ci indywidualne konto Adsense umożliwiające zarabianie pieniędzy, i krok po kroku przeprowadzimy przez cały proces. Jeśli posiadasz już takie konto, przystąpienie do naszego programu będzie jeszcze szybsze.

Czy mi się to opłaca?

Oczywiście! Wraz z naszym partnerem Google zdecydowaliśmy się oprzeć program o Google AdSense. Co oznacza, że pod dodanymi przez Ciebie przepisami pojawią się reklamy, dzięki którym Ty zarobisz!

Każda odsłona to Twój zarobek, a musisz wiedzieć, że Smaker jest największym serwisem kulinarnym w Polsce* i gwarantuje Ci najwyższe liczby odsłon*.

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

Zarabiaj na swoich przepisach

 

 

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

*Źródło: Mega­pa­nel PBI/Ge­mius, czer­wiec 2015, kate­go­ria „Kuchnia, gotowanie".

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Sernik dyniowy

Dzisiaj letnio-jesienny przepis na sernik. Sernik niezwykły, bo dyniowy. Wiem...

Odsłon: 4943

>60 min
101
Desery Sernik

Sernik w starym stylu takim babcinym, ciężki na kruchym spodzie, wilgotny z s...

Odsłon: 1353

>60 min
23
Desery Kolorowy sernik bez sera

Prosty w przygotowaniu , wykona każdy nawet ten, kto nigdy ciasta nigdy ciast...

Odsłon: 11

>60 min
0
Desery Fale Dunaju

Klasyczny wypiek, który nigdy się nie nudzi. Fale Dunaju to dwukolorowe ciast...

Odsłon: 97

>60 min
0
>60 min
0

Polecane artykuły

Informacje Czy można jeść rzodkiewkę przy chorej wątrobie?

Rzodkiewka to jedna z ulubionych nowalijek Polaków. Zajadamy się nią już pod koniec marca, choć najlepiej smakuje w maju, czerwcu i lipcu. Jest nis...

0
Informacje Czy można jeść surowe szparagi?

Szparagi to cenne źródło witamin. Mają pozytywny wpływ na nasze zdrowie, dlatego warto włączyć je do codziennej diety. Jak przyrządzić je w odpowie...

0
Informacje Jak zamrozić bób?

Bób nieodzownie kojarzy nam się z latem. Sezon na to warzywo przypada na przełom czerwca i lipca. Wtedy wygląda i smakuje najlepiej. Dlatego warto...

0
Informacje SuperMenu by Anna Lewandowska przebada swoich klientów

Według badania* przeprowadzonego na zlecenie SuperMenu by Anna Lewandowska wynika, że tylko 29% respondentów bada krew raz w roku, a co czwarty nie...

0