Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?
Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.

Polecane artykuły

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Ser
- Sery pleśniowe
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 2841
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
- Azjatycka
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 576

