Jak w gąszczu podróbek odnaleźć prawdziwe produkty? Poznajcie tajniki rynku podrabianej żywności.

Do grona najpowszechniejszych podróbek należą: ser żółty, masło, szynka. Jak je rozpoznać i na co warto zwrócić uwagę podczas dokonywania zakupów?

Polecane artykuły

Informacje W jakich warzywach jest najwięcej potasu i magnezu? Regulują ciśnienie, dobre na koncentrację i stres

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

5
Informacje Azjaci jedli go już w VI wieku. Dania z makaronem konjac

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

6
Informacje 5 przepisów na pikantne naleśniki. Znakomite na obiad lub kolację

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

10
Informacje Warzywo dla sercowców. Rzadko gości w menu, a można z niego zrobić pyszne dania

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

17

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto Mars

Przepis na nasze ciasto Mars to prawdziwa gratka dla miłośników deserów o int...

Odsłon: 1385

60 min
5
Przekąski Drobiowo - warzywna galareta

Przepis na tę galaretę jest prosty i nieskomplikowany, a galareta smaczna i d...

Odsłon: 1323

60 min
11
Sałatki Soczysta surówka obiadowa

Pyszna, soczysta słodko-kwaśna surówka obiadowa. Idealna do schabowego, golon...

Odsłon: 1766

15 min
9