Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw zupełnie inaczej niż dotychczas - w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... Skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście, poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu. Wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem, nauczyć się eksperymentować z przyprawami i ziołami.
Co robić, aby potrawa się udała
Setki kulinarnych sztuczek! Przypraw barszcz winem, a rosół - karmelem!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zupy
Rosół kolagenowy
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 339
2
Przekąski
Proste i szybkie zapiekanki
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 175
15
Dania główne
Potrawka z indyka
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 621
17
REKLAMA