Sprawdzone przepisy na grilla

Setki kulinarnych sztuczek! Przypraw barszcz winem, a rosół - karmelem!

Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw zupełnie inaczej niż dotychczas - w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... Skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście, poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu. Wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem, nauczyć się eksperymentować z przyprawami i ziołami.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Rolada bawarska

Rolada bawarska to klasyczne danie kuchni niemieckiej, szczególnie popularne...

Odsłon: 112

30 min
3
30 min
3
Ciasta Ciasto japońskie

Czekoladowy biszkopt z masą serową i znakomitą frużeliną wiśniową. Sprawdzi s...

Odsłon: 61073

30 min
89
Dania główne Gołąbki bez zawijania

Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...

Odsłon: 782

30 min
9