Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw zupełnie inaczej niż dotychczas - w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... Skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście, poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu. Wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem, nauczyć się eksperymentować z przyprawami i ziołami.
Setki kulinarnych sztuczek! Przypraw barszcz winem, a rosół - karmelem!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo
Domowe chrupiące bułeczki
Domowe bułki z pękającą skórką to najlepsze i najtańsze pieczywo Takie przygo...
Odsłon: 280
2

Zupy
Zalewajka z kaszą gryczaną
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 381
8

Dania główne
Placki kakaowe z jabłkami
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 243
2

REKLAMA
