Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami!

Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej, tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowy.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Ziemniaki gniecione z brukwią

Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...

Odsłon: 112

15 min
5
15 min
20
15 min
14