Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Świąteczna kaczka w sosie żurawinowym z winem
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 40
1
Dania główne
Risotto z grzybami i zielonym groszkiem
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 83
8
Dania główne
Zrazy wieprzowe, ziemniaki i kiszony ogórek.
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
5
REKLAMA