Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski
Paszteciki krucho-drożdżowe
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113209
199

Zupy
Zupa wiśniowa
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Kremy
- Makaron
- Owoce
- Wiśnie
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 630
5
Dania główne
Kremowe risotto z bobem
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1084
8

Dania główne
Marynata do karkówki - szaszłyki grillowane
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 722
5

REKLAMA
