Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.
Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Desery
Wegański deser migdałowy z wiśniami
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
5

Dania główne
Gołąbki bez zawijania
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 734
8

Zupy
Zupa pieczarkowa z porem i chili
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 63
1

REKLAMA
