Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców.
Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski
Domowe frytki z dodatkiem mąki ziemniaczanej
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 670
5

Dania główne
Bagietki na kolację z makrelą
Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 2048
9

Ciasta
Drożdżowe ze śliwkami
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 4036
34

Ciasta
Śliwka w czekoladzie potrójnie czekoladowa
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3998
8

REKLAMA
