Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców.
Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski
Rwany chlebek ziołowo – czosnkowy do dzielenia.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9193
22

Dania główne
Kurczak tikka masala według Ewy Wachowicz
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
- Azjatycka
- Indyjska
- Pomidorowa
- Warzywa
- Papryka
- Jogurt
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Cynamon
- Czosnek
- Imbir
- Kolendra
Odsłon: 2302
2

Dania główne
Pulpeciki zapiekane w muszlach
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1173
6

Dania główne
Schab w sosie kurkowym
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 201
2

REKLAMA
