Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców.
Kuchnia polska dzień po dniu
Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasta
Racuszki drożdżowe.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 172
3
Sałatki
Sałatka Luzacka
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Pęczak
- Warzywa
- Papryka
- Buraki
- Przyprawy
- Kotlety
- Dla zdrowia
Odsłon: 47
1
REKLAMA