Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców. Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
W maju młodniejemy! Wszystko wokół jest świeże i to, co na talerzu smakuje podwójnie. Świat nabiera barw, a my apetytu na wiosenne dania pełne warzyw. Kusi młoda marchewka, kalarepka, rzodkiewki i sałata. Za chwilę pojawią się pierwsze truskawki, coraz cieplejsze wieczory skłaniają nas do grillowania. Więcej słońca, więcej radości i kolorów na talerzu.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Desery
Piknikowe tiramisu
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2515
6


Experymentalnakuchniajoli
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką do kanapek, pieczonych ziemniaków i nie tylko
Sałatki
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką do kanapek, pieczonych ziemniaków i nie tylko
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 343
2

Przekąski
Śledzie w oleju
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 190
1

Zupy
Krupniczek z wkładką mięsną
Polecam. Jak babciny.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 747
10

REKLAMA
