Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców. Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
W maju młodniejemy! Wszystko wokół jest świeże i to, co na talerzu smakuje podwójnie. Świat nabiera barw, a my apetytu na wiosenne dania pełne warzyw. Kusi młoda marchewka, kalarepka, rzodkiewki i sałata. Za chwilę pojawią się pierwsze truskawki, coraz cieplejsze wieczory skłaniają nas do grillowania. Więcej słońca, więcej radości i kolorów na talerzu.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
kalafior po holendersku
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 281
2

Przekąski
Domowa pizza na dużą blachę od piekarnika
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104577
166

Dania główne
Tatar z wędzonej ryby z "kawiorem" z ogórka
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
30

Przepis dnia
Dania główne
Zapiekanka z ziemniakami i cukinią z białym serem
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9086
7

REKLAMA
