Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców. Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
W maju młodniejemy! Wszystko wokół jest świeże i to, co na talerzu smakuje podwójnie. Świat nabiera barw, a my apetytu na wiosenne dania pełne warzyw. Kusi młoda marchewka, kalarepka, rzodkiewki i sałata. Za chwilę pojawią się pierwsze truskawki, coraz cieplejsze wieczory skłaniają nas do grillowania. Więcej słońca, więcej radości i kolorów na talerzu.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Dania główne
Czebureki domowe
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68066
90

Dania główne
Łosoś na poduszce ze szpinaku i pieczonej dyni
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1962
5

REKLAMA
