Siódma edycja konkursu z okazji 10 urodzin Smakera

Kolejna szansa na wygranie znakomitych nagród od marki Ambition oraz 1000 złotych! Dodawaj przepisy, a być może to ty zostaniesz laureatem majowej edycji Wielkiego Konkursu z okazji 10 urodzin Smakera.

1 maja rozpoczęła się VII edycja Wielkiego Konkursu z okazji 10 urodzin Smakera. Aby wziąć w nim udział wystarczy zgłosić swój przepis w trakcie dodawania go do serwisu.

Aby wziąć udział w konkursie, musisz posiadać konto w naszym serwisie. Jego założenie jest bardzo proste i zajmuje dosłownie minutę (o tym, jak to zrobić przeczytasz tutaj). Dzięki posiadaniu konta w Smakerze możesz bez problemu kontaktować się z innymi miłośnikami gotowania, komentować ich przepisy oraz kolekcjonować je w książkach kucharskich. Dodając przepisy staniesz się członkiem wielomilionowej społeczności, a Twoje dzieła będa mogli podziwiać nie tylko użytkownicy Smakera, ale również czytelnicy strony głównej Interia.pl. Będziesz mógł także zarabiać na swoich przepisach za pomocą naszego programu (więcej o zarabianiu w Smakerze przeczytasz tutaj).

Jak wziąć udział w konkursie urodzinowym Smakera?

Konkurs trwa od 30 października 2017 do 31 sierpnia 2018. Jest on podzielony na 10 miesięcznych edycji. Nasze jury, co miesiąc będzie nagradzać najciekawsze i najbardziej interesujące przepisy. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy dodać przepis do Smakera oraz zaznaczyć w formularzu odpowiednie okienko, zgłaszające wpis do zabawy.

Co miesiąc nagradzamy 10 osób. Laureat pierwszego miejsca otrzyma 1000zł. Kolejni zwycięzcy zostaną nagrodzeni zestawami nagród od marki Ambition. Każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody!

Nagrody w VII edycji Konkursu Urodzinowego

Siódma edycja Wielkiego Konkursu Urodzinowego trwa od 1 maja 2018 do 31 maja 2018r. Nagrodami w tej edycji są:

1 miejsce: 1000zł

 

Miejsca 2 - 4: Komplet obiadowy Fala (18 elementów), Garnek z pokrywą Nature 24 cm, Patelnia Nature 24 cm

 

Miejsca 5 - 7: Komplet obiadowy Fala (18 elementów)

Miejsca 8 - 10: Garnek z pokrywą Nature 24 cm oraz Patelnia Nature 24 cm

Szczegółowy regulamin konkursu znajdziecie tutaj.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 127

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 64

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2