Jak się zarejestrować?

Chcę w pełni korzystać z serwisu Smaker. Jak się zarejestrować?

Po kliknięciu w ‘Zarejstruj się'  - prawy górny róg- pojawi się formularz rejestracyjny.
Wypełnij uważnie wszystkie pola formularza:


Nick - pseudonim, którego będzie używał w serwisie i którym będziesz się logował


Adres e-mail - najlepiej ten, którego najczęściej używasz. Na wskazany adres wyślemy maila z linkiem aktywacyjnym, który pozwali na aktywację konta.


Hasło
- podane przez Ciebie hasło będziesz używał podczas logowania się do serwisu. Hasło powinno składać się z minimum 8 znaków, w tym litery, cayfry lub znaki specjalne.


Aby dokończyć proces rejestracji zaakceptuj regulamin i kliknij na ‘Załóż konto'

 

Na podany przez Ciebie mail zostanie wysłany link aktywacyjny . Jak go aktywować? Zobacz!

 

>> Więcej pytań?

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Schabowe po lubelsku

Schabowe po lubelsku to chrupiące kotlety ze skórką z grubo mielonej bułki ta...

Odsłon: 10361

30 min
13
30 min
3
Ciasta Ciasto czekoladowe z polewą

Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...

Odsłon: 132

15 min
1
15 min
4

Polecane artykuły

Informacje Wyjątkowe dania z borowikami. Idealne na rodzinny obiad i przyjęcie

Borowik, najszlachetniejszy z grzybów, idealnie komponuje się zarówno w prostych, jak i wykwintnych potrawach - od zup i sosów po dania główne. Dzi...

1
Informacje Owsianka na kolację. Poprawia jakość snu, chroni przed cukrzycą

Owsianka to przysmak, który kojarzy się głównie ze śniadaniem. Tymczasem okazuje się, że doskonale sprawdza się ona również jako ostatni posiłek dn...

20
Ewa gotuje Szybki obiad u Ewy Wachowicz. Nowe przepisy, które warto sobie zapisać

W 521. odcinku programu "Ewa Gotuje" gospodyni zaprezentowała nam pomysły na szybkie i ciekawe dania obiadowe. Bo kto powiedział, że nie mając czas...

16
Informacje Zrobisz z niej takie kotlety, że wszyscy będą prosić o przepis

Czy istnieje bardziej jesienne warzywo od dyni? Nie wydaje nam się. To jeden z symboli jesiennych, warzywo, które uwielbiamy wtedy jeść, ale także...

12