Chcę w pełni korzystać z serwisu Smaker. Jak się zarejestrować?

Po kliknięciu w ‘Zarejstruj się'  - prawy górny róg- pojawi się formularz rejestracyjny.
Wypełnij uważnie wszystkie pola formularza:


Nick - pseudonim, którego będzie używał w serwisie i którym będziesz się logował


Adres e-mail - najlepiej ten, którego najczęściej używasz. Na wskazany adres wyślemy maila z linkiem aktywacyjnym, który pozwali na aktywację konta.


Hasło
- podane przez Ciebie hasło będziesz używał podczas logowania się do serwisu. Hasło powinno składać się z minimum 8 znaków, w tym litery, cayfry lub znaki specjalne.


Aby dokończyć proces rejestracji zaakceptuj regulamin i kliknij na ‘Załóż konto'

 

Na podany przez Ciebie mail zostanie wysłany link aktywacyjny . Jak go aktywować? Zobacz!

 

>> Więcej pytań?

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Czeskie sznycle

Czeskie sznycle to klasyczne kotlety z drobiowego mięsa, ale w bardzo nietypo...

Odsłon: 16288

30 min
15
Wędliny Boczek faszerowany

Boczek faszerowany mięsem mielonym sprawdzi się zarówno na ciepło jako danie...

Odsłon: 830

60 min
1
30 min
12
Desery Ciasteczka owsiane z jabłkiem i cynamonem

Przepis na pyszne, pożywne i aromatyczne ciasteczka owsiane z jabłkiem i cyna...

Odsłon: 5164

15 min
18
Dania główne Łosoś pieczony

Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...

Odsłon: 605

30 min
2
Przekąski Schab z ananasem w galarecie

Plastry duszonego schabu przybrane ananasem, polane galaretą to doskonała prz...

Odsłon: 26902

60 min
36