Burger z warzyw
Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".
Polecane artykuły
Bataty już od kilku lat dosyć często goszczą na naszych stołach. Można przygotować z nich frytki z piekarnika, dodać do warzywnych potrawek, a nawe...
Znasz niskokaloryczny makaron, który nie tuczy? Czy to w ogóle jest możliwe? Okazuje się, że tak! Makaron konjac to nowość z Chin, która podbija in...
Majówka to czas, kiedy w szczególności szukamy przepisów na dania z grilla. Z pomocą przychodzi Ewa Wachowicz, która w asyście Mateusza Gesslera pr...
Pokrzywa kojarzy się przede wszystkim z niepotrzebnym chwastem. Tymczasem miłośnicy naturalnej kuchni dobrze wiedzą, że to przydatny składnik. Młod...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Halloween
- Komunia
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Przyprawy
- Ciasta
- Bułki
Odsłon: 324